PRAVILNIK I KUĆNI RED

PRAVILNIK I KUĆNI RED

Svi gosti rođendanske proslave/igraonice su tjelesnim aktivnostima i natjecanjima u sklopu programa rođendaonice Friends pristupili dragovoljnu, uz pristanak roditelja (staratelja), na vlastitu odgovornost te su upoznati s eventualnom mogućnošću ozljede djece.

U igraonici ostavljate djecu na vlastitu odgovornost te igraonica ne odgovara za bilo kakav oblik štete uzrokovan boravkom djeteta u igraonici. Primjerice tako igraonica ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, za ozljede i povrede koje si djeca međusobno nanesu, posljedice konzumacije bilo kakve hrane i pića, posljedice eventualne zaraze bilo kojom bolesti i slično.

Djeci koja boluju od zaraznih bolesti, febrilni su, pod antibioticima, netom cijepljeni ili vidno bolesni, radi zdravlja ostale djece, nije dozvoljen boravak u igraonici. Također, obavezno je obavijestiti tete o eventualnim alergijama djeteta, kroničnim oboljenjima, invaliditetu, potrebi uzimanja nekog lijeka, nesnošljivosti prema određenoj vrsti hrane i pića te bilo kakvim oboljenjima i poteškoćama.

Radi čistoće i higijene igraonice, obavezno je korištenje vlastitih čarapica ili papučica a isto se odnosi i na odrasle osobe u pratnji.

Djeca koja u igraonici borave bez punoljetne osobe u njihovoj pratnji moraju moći samostalno obaviti nuždu jer u igraonici ne postoji mogućnost za premotavanje djece.

Radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu obvezni ste skinuti djeci nakit, bedževe te sve predmete kojima bi se djeca mogla ozlijediti ili bi mogla ozlijediti drugu djecu te izvaditi djeci iz usta žvakaće gume.

Prilikom prijave i odjave djeteta potrebno je na uvid djelatnicima igraonice dati važeći osobni dokument s fotografijom. U slučaju da navedeno odbijete zadržavamo pravo uskratiti uslugu.

Osoba koja ostavlja dijete u dnevnoj igraonici obavezna je i doći po njega uz predočenje osobne iskaznice, te isti moraju biti punoljetni, 

Igraonica nije odgovorna za izgubljene, nestale i ukradene predmete.

Zbog sigurnosti Vaše djece prostor igraonice dodatno je opremljen videonadzorom.

Roditelji u našoj rođendaonici obavezno potpisuju suglasnost o organizaciji proslave rođendana (dnevnog školskog boravka, igraonice, radionice) u programu Rođendaonice friEnDs koju organizira društvo E&D Kids j.d.o.o. te sudjelovanju u proslavi  ili boravku u igraonici u sklopu programa.

Igraonica Friends, a time i društvo E&D j.d.o.o. ima pravo korištenja prikupljanja podataka i objavljivanja vizualnih podataka u svrhu poboljšanja i unapređenja programa.

U slučaju nedoličnog ponašanja i mogućih izgreda gostiju rođendanske proslave (igraonice, dnevnog školskog boravka, radionica itd.),Rođendaonica friEnDs zadržava pravo da gostu ili gostima uskrati mogućnost daljnjeg sudjelovanja u programu proslave (igraonice, radionice, školskog dnevnog boravka) i naplati materijalnu štetu koju je uzrokovalo njihovo dijete.

Ulazak u igraonicu je 10 minuta prije početka rođendana.

Roditelji ne mogu biti prisutni na proslavi rođendana. 

Djeca mlađa od dvije godine ne mogu prisustvovati rođendanskim proslavama osim u slučaju najma prostora. Ako dijete u dob od pune dvije godine želi ostati bez roditelja na rođendanskoj proslavi te se ne boji glasne glazbe, buke koju stvaraju djeca, mračnog prostora osvijetljenog reflektorima mi ćemo mu to omogućiti.