IGRAONICA 4-6 godina

Sukladno odluci Vlade RH-a o obustavi odgojno obrazovni procesa u vrtićima i školama smatramo etičnim, moralnim i društvenom odgovornim zatvoriti našu igraonicu do 31.3.2020. Svi rođendani kao i dnevna igraonica odgađaju se za sad do novih odluka Vlade RH i Stožera civilne zaštite grada Zagreba. Čuvajmo našu djecu!

Igraonica za djecu od 4 godine starosti, ponovno kreće s radom 15.10.19. utorkom i četvrtkom od 11-14h .

Trebate li par minuta za sebe?
Morate li obaviti nešto a nemate kome ostaviti svoje dijete?
Roditelj ste odgajatelj pa vam djeca ne idu u vrtić i želite da se druži s vršnjacima?
Dovedite svoje dijete k nama.
Dijete će se igrati s vršnjacima i zabaviti uz;
– crtanje ; bojicama, vodenim bojama, kredama
– slaganje kockica
– slaganje puzzla
– igranje društvenih igara, memory
– modeliranje; plastelinom, tjestom
– kinetički pijesak
– pjevanje karaoka
– plesanje
– CD sa dječje pjesmicama
– kostimiranje (igranje uloga)
– čitanje priča
– igranje lutkama, drvenom kuhinjicom
– bojanke
– printani zadatci i vježbenice za predškolce
– gledanje određenih edukativnih crtića, dokumentarca ili filmova za djecu uz predhodnu
suglasnost roditelja
Sve to uz voćnu užinu, slane grickalice, vodu, cedevitu ili voćne sokove i osobu pedagoškog ili
odgojiteljskog obrazovanja.

Cijene dnevne igraonice;
1 sata = 20 kn
2 sata = 35 kn
svaki idući sat 10 kuna
max. boravak u igraonici je 3 sata

Mjesečno plaćanje igraonice za jedno dijete;
10 sati =  110,00
12 sati =  130,00
15 sati =  160,00
18 sata = 190,00

21 sat = 220,00
24 sata =250,00
27 sati = 280,00
30 sati = 310,00

Dnevna igraonica za dvoje djece iz iste obitelji;
12 sati = 200,00
15 sati = 230,00
18 sati = 260,00
21 sati = 290,00

24 sata = 320,00
27 sati = 350,00
30 sati = 380,00

U slučaju da dijete izostane više od 50% sati boravka u igraonici dio uplaćenog novca se prebacuje za idući mjesec ili se boravak djeteta naplaćuje po dnevnom cjeniku.
Ako je nrp. dijete boravilo svega dva ili tri puta toga mjeseca boravak mu se ne može obraćunati po cjeniku mjesečnog plaćanja već redovnog dnevnog cjenika tj.ako je Ugovor sklopljen na mjesec dana a dijete je izostalo jednom do dva puta cijena ugovorenog iznosa ostaje ista.

Za više djece iz iste obitelji obračunava se cijena od 10 kuna po satu za svako dijete.
Papuče su obavezne.
Javite nam se na e-mail: igraonica.friends@gmail.com

PRAVILNIK I KUĆNI RED

Svi gosti rođendanske proslave/igraonice su tjelesnim aktivnostima i natjecanjima u sklopu programa rođendaonice Friends pristupili dragovoljnu, uz pristanak roditelja (staratelja), na vlastitu odgovornost te su upoznati s eventualnom mogućnošću ozljede djece.

U igraonici ostavljate djecu na vlastitu odgovornost te igraonica ne odgovara za bilo kakav oblik štete uzrokovan boravkom djeteta u igraonici. Primjerice tako igraonica ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, za ozljede i povrede koje si djeca međusobno nanesu, posljedice konzumacije bilo kakve hrane i pića, posljedice eventualne zaraze bilo kojom bolesti i slično.

Djeci koja boluju od zaraznih bolesti, febrilni su, pod antibioticima, netom cijepljeni ili vidno bolesni, radi zdravlja ostale djece, nije dozvoljen boravak u igraonici. Također, obavezno je obavijestiti tete o eventualnim alergijama djeteta, kroničnim oboljenjima, invaliditetu, potrebi uzimanja nekog lijeka, nesnošljivosti prema određenoj vrsti hrane i pića te bilo kakvim oboljenjima i poteškoćama.

Radi čistoće i higijene igraonice, obavezno je korištenje vlastitih čarapica ili papučica a isto se odnosi i na odrasle osobe u pratnji.

Djeca koja u igraonici borave bez punoljetne osobe u njihovoj pratnji moraju moći samostalno obaviti nuždu jer u igraonici ne postoji mogućnost za premotavanje djece.

Radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu obvezni ste skinuti djeci nakit, bedževe te sve predmete kojima bi se djeca mogla ozlijediti ili bi mogla ozlijediti drugu djecu te izvaditi djeci iz usta žvakaće gume.

Prilikom prijave i odjave djeteta potrebno je na uvid djelatnicima igraonice dati važeći osobni dokument s fotografijom. U slučaju da navedeno odbijete zadržavamo pravo uskratiti uslugu.

Osoba koja ostavlja dijete u dnevnoj igraonici obavezna je i doći po njega uz predočenje osobne iskaznice te ista mora biti punoljetna.

Igraonica nije odgovorna za izgubljene, nestale i ukradene predmete.

Zbog sigurnosti Vaše djece prostor igraonice dodatno je opremljen videonadzorom.

Roditelji u našoj rođendaonici obavezno potpisuju suglasnost o organizaciji proslave rođendana (dnevnog školskog boravka, igraonice, radionice) u programu Rođendaonice friEnDs koju organizira društvo E&D Kids j.d.o.o. te sudjelovanju u proslavi  ili boravku u igraonici u sklopu programa.

Igraonica Friends, a time i društvo E&D j.d.o.o. ima pravo korištenja prikupljanja podataka i objavljivanja vizualnih podataka u svrhu poboljšanja i unapređenja programa.

U slučaju nedoličnog ponašanja i mogućih izgreda gostiju rođendanske proslave (igraonice, dnevnog školskog boravka, radionica itd.),Rođendaonica friEnDs zadržava pravo da gostu ili gostima uskrati mogućnost daljnjeg sudjelovanja u programu proslave (igraonice, radionice, školskog dnevnog boravka) i naplati roditeljima materijalnu štetu koju je uzrokovalo njihovo dijete.