O NAMA

Igraonicu friEnDs zamislili smo kao mjesto učenja, zabave i igre.

Školskoj djeci od 1.-4. razreda nudimo mogućnost produženog boravka u kojem bi oni pisali zadaće, učili i provodili slobodno vrijeme. U dogovoru s roditeljima možemo organizirati catering i prijevoz od škole do našega prostora kao i na slobodne školske aktivnost. U blizini našega prostora je i dječji park te ćemo ga koristiti shodno vremenskim prilikama.

Djeca starija od 3 godine mogu svaki dan u našoj igraonici provoditi do 4 sata dnevno uz kreativno vodstvo naših djelatnika pedagoške struke. Posebna nam je želja da djeci koji iz određenih razloga ne mogu pohađati vrtić, omogućimo prvenstveno, veselo druženje i stvaranje novih prijateljstava a onda i učenje kroz igru sa njihovim vršnjacima.

Rođendane organiziramo za djecu od 3-14 godina starosti vikendom u terminima od; 10-12, 13-15, 16-18 i 19-21 h ili prema dogovoru. Preko tjedna rođendani se organiziraju prema dogovoru.

Zbog sigurnosti Vaše djece prostor naše igraonice je pod video-nadzorom.

Roditelji u našoj rođendaonici obavezno potpisuju suglasnost o organizaciji proslave rođendana (dnevnog školskog boravka, igraonice, radionice) u programu Rođendaonice friEnDs koju organizira društvo E&D Kids j.d.o.o. te sudjelovanju u proslavi  ili boravku u igraonici u sklopu programa. Svi gosti rođendanske proslave ( igraonice, radionice ili dnevnog školskog boravka) su tjelsnim aktivnostima i natjecanjima u sklopu programa rođendaonice Friends pristupili dragovoljnu, uz pristanak roditelja (staratelja), na vlastitu odgovornost te su upoznati s eventualnom mogućnošću ozljede djece.
Igraonica Friends, a time i društvo E&D j.d.o.o. ima pravo korištenja prikupljanja podataka i objavljivanja vizualnih podataka u svrhu poboljšanja i unapređenja programa.

U slučaju nedoličnog ponašanja i mogućih izgreda gostiju rođendanske proslave (igraonice, dnevnog školskog boravka, radionica itd.),Rođendaonica friEnDs zadržava pravo da gostu ili gostima uskrati mogućnost daljnjeg sudjelovanja u programu proslave (igraonice, radionice, školskog dnevnog boravka).