O NAMA

Igraonicu friEnDs zamislili smo kao mjesto učenja, zabave i igre.

Djeca starija od 3 godine mogu ponedjeljkom i četvrtkom u našoj igraonici provoditi do 3 sata dnevno( od 11 do 14 sat)  uz kreativno vodstvo naših djelatnika pedagoške struke. Posebna nam je želja da djeci koji iz određenih razloga ne mogu pohađati vrtić, omogućimo prvenstveno, veselo druženje i stvaranje novih prijateljstava a onda i učenje kroz igru sa njihovim vršnjacima.

Rođendane organiziramo za djecu od 3-14 godina starosti vikendom u terminima od; 10-12, 13-15, 16-18 i 19-21 h ili prema dogovoru. Preko tjedna rođendani se organiziraju prema dogovoru.

Zbog sigurnosti Vaše djece prostor naše igraonice je pod video-nadzorom.

Roditelji u našoj rođendaonici obavezno potpisuju suglasnost o organizaciji proslave rođendana (dnevnog školskog boravka, igraonice, radionice) u programu Rođendaonice friEnDs koju organizira društvo E&D Kids j.d.o.o. te sudjelovanju u proslavi  ili boravku u igraonici u sklopu programa. Svi gosti rođendanske proslave ( igraonice, radionice ili dnevnog školskog boravka) su tjelsnim aktivnostima i natjecanjima u sklopu programa rođendaonice Friends pristupili dragovoljnu, uz pristanak roditelja (staratelja), na vlastitu odgovornost te su upoznati s eventualnom mogućnošću ozljede djece.
Igraonica Friends, a time i društvo E&D j.d.o.o. ima pravo korištenja prikupljanja podataka i objavljivanja vizualnih podataka u svrhu poboljšanja i unapređenja programa.

U slučaju nedoličnog ponašanja i mogućih izgreda gostiju rođendanske proslave (igraonice, dnevnog školskog boravka, radionica itd.),Rođendaonica friEnDs zadržava pravo da gostu ili gostima uskrati mogućnost daljnjeg sudjelovanja u programu proslave (igraonice, radionice, školskog dnevnog boravka).