O NAMA

Igraonicu friEnDs zamislili smo kao mjesto učenja, zabave i igre.

Djeca od 4 godine mogu utorkom i četvrtkom u našoj igraonici provoditi do 3 sata dnevno( od 11 do 14 sat)  uz kreativno vodstvo naših djelatnika pedagoške struke. Posebna nam je želja da djeci koji iz određenih razloga ne mogu pohađati vrtić, omogućimo prvenstveno, veselo druženje i stvaranje novih prijateljstava a onda i učenje kroz igru sa njihovim vršnjacima.

Rođendane organiziramo za djecu od 3-14 godina starosti, vikendom u terminima od;  12-14, 15-17 i 18-20 h ili prema dogovoru. Preko tjedna rođendani se organiziraju prema dogovoru u rasponu od 18-22h.

Zbog sigurnosti Vaše djece prostor naše igraonice je pod video-nadzorom.

Ulazak u igraonicu je 10. minuta prije početka rođendana.

Roditelji ne mogu biti prisutni na proslavi rođendana. 

Djeca mlađa od dvije godine ne mogu prisustvovati rođendanskim proslavama osim u slučaju najma prostora. Ako dijete u dob od pune dvije godine želi ostati bez roditelja na rođendanskoj proslavi te se ne boji glasne glazbe, buke koju stvaraju djeca, mračnog prostora osvijetljenog reflektorima mi ćemo mu to omogućiti.

Roditelji u našoj rođendaonici obavezno potpisuju suglasnost o organizaciji proslave rođendana (dnevnog školskog boravka, igraonice, radionice) u programu Rođendaonice friEnDs koju organizira društvo E&D Kids j.d.o.o. te sudjelovanju u proslavi  ili boravku u igraonici u sklopu programa. Svi gosti rođendanske proslave ( igraonice, radionice ili dnevnog školskog boravka) su tjelsnim aktivnostima i natjecanjima u sklopu programa rođendaonice Friends pristupili dragovoljnu, uz pristanak roditelja (staratelja), na vlastitu odgovornost te su upoznati s eventualnom mogućnošću ozljede djece.
Igraonica Friends, a time i društvo E&D j.d.o.o. ima pravo korištenja prikupljanja podataka i objavljivanja vizualnih podataka u svrhu poboljšanja i unapređenja programa.

U slučaju nedoličnog ponašanja i mogućih izgreda gostiju rođendanske proslave (igraonice, dnevnog školskog boravka, radionica itd.),Rođendaonica friEnDs zadržava pravo da gostu ili gostima uskrati mogućnost daljnjeg sudjelovanja u programu proslave (igraonice, radionice, školskog dnevnog boravka).